Specijalna Ponuda za sve naše članove BizzClub

Članak poslednji put ažuriran December 6, 2023
Prenosivi preciscivac vazduha Myion Z Pro

A pored ljubavi u vazduhu su vam potrebni i negativni joni da vas zaštite od svih opasnih zagađivača.

Poklonite svojoj drugoj polovini MyionZ Pro, nosivi personalni sterilizator vazduha druge generacije, sada po Club Promo cijeni.

MyionZ Pro koristi naprednu tehnologiju jonizacije da bi vas zаštitio od PM čestica, bakterija, buđi i virusa. Uređaj emituje preko 20 miliona zdravih negativnih jona po cm3, ima zonu efikasnog djelovanja do 50 cm od uređaja i neprekidno se može koristiti više od 24 sata.

 

 

MyIonZ Pro je revolucionarni personalni sterilizator zraka najnovije generacije. Njegov superiorni sistem, koji se sastoji od strujnog kola i karbonskih četkica, kontinuirano generira nevjerovatnih 20.000.000 negativnih jona po cm3, u minuti, što je oko 100 puta više od koncentracije negativnih jona u šumama!

Na taj način, on stvara nevidljivu barijeru koja, u značajnoj mjeri, sprječava ulazak zagađivača (PM 2,5 i PM 10), patogena (bakterija i virusa), alergena (prašine, polena, dima, buđi…) i drugih toksičnih materija iz zraka u respiratorni sistem.

Mali (38 g), a moćan, MyIonZ Pro je ultimativna kombinacija vrhunskog kvaliteta i elegantnog dizajna, koja čuva vaše zdravlje u svakom trenutku (trajanje baterije do 36 h) i na svakom mjestu.

Za više informacija o cijeni i popustima možete pogledati na stranici MyIonZ Pro.

Naručite Zepter MyIon Silver ili Pink i dišite zdravo i bezbjedno!

Zepter MyIon

Redovna cijena je 177EUR.

Za više informacija o aktuelnim popustima pozvati korisničku podršku:
+387 62 018 131