Iskustva korisnika Therapy Air iOn uređaja

Razmišljala sam o tome šta reći i koje su reči dovoljne da opišu korisnost Therapy Air aparata Zepter kompanije....I nisam ih našla.. Instruktorka sam yoge i vodim zdrav život gdje je prvi uslov čist zrak koji udišemo. To sebi obezbjeđujem pomoću Therapy Air koji svakome preporučujem. Prezadovoljna!

Marijana Bosnjakovic
Marijana Bosnjakovic Dr.phil.Spec.politikologije religije

Sjajan aparat. Ozbiljan i pouzdan, prevazišao je očekivanja. Našu dnevnu sobu, prostoriju u kojoj svi puše, gdje je posebno nezgodno zimi kada se prozori rijeđe otvaraju, je pretvorio u vazdušnu banju! Ni sami nismo vjerovali da konačno nema mirisa duhana u vazduhu, zidovima, namještaju...

Miroljub G.
Miroljub G. inzenjer elektrotehnike

Prezadovoljan sa uredjajem. Preporucio bih ga svakome.

male placeholder
Mirza Masinski inzenjer

Od kada koristim Zepterov prečišćivač vazduha Therapy Air® iOn bolje spavam, oči mi više nisu natečene i crvene, miris duhana u kući je nestao. Sve preporuke!

female placeholder
Ticijana Crnkovic ekonomista

Odlican proizvod. Preporuka za sve.

male placeholder
Nikola Radosavljevic

Aparat za prečišćavanje vazduha Therapy Air iOn sam uzeo za kuću. Pošto živim u centru Beograda gde je veliki intezitet saobraćaja često ne mogu da otvorim. prozor  zbog raznih mirisa izduvnih gasova. Kupovinom Therapy Air iOn uređaja više ne moram da brinem da li mi je prozor otvoren ili zatvoren.

male placeholder
Radomir R. Informatičar

Zadovoljni smo sa Therapy Air. Inače mojoj supruzi su se proredile glavobolje.

male placeholder
Vlado Sretenovic penzioner